نی‌ نی سایت

غذاهای من‌درآوردی و نی نی سایت: ۱۹ تجربه‌ی ناب!





غذاهای من‌درآوردی و نی نی سایت: ۱۹ تجربه‌ی ناب!

آشپزی همیشه هم علمی و دقیق نیست. گاهی اوقات، خلاقیت و کمی هم ریسک، ما رو به طعم‌های جدید و هیجان‌انگیزی می‌رسونه. این وسط، نی نی سایت هم یه معدن طلاییه برای ایده‌های عجیب و غریب، یا همون غذاهای من‌درآوردی خودمون!

در این پست، می‌خوام ۱۹ تا از بهترین (و بعضاً بدترین!) تجربه‌های مربوط به غذاهای من‌درآوردی که توی نی نی سایت خوندم رو باهاتون به اشتراک بذارم. آماده‌اید برای یک سفر پر از طعم‌های عجیب و غریب؟

  • 🌐ماکارونی با مربای آلبالو (توصیه نمی‌شه!)
  • 🌐کتلت با پودر کاکائو (یه طعم تلخ و شیرینِ غیرمنتظره)
  • 🌐نیمرو با دارچین (برای صبحونه‌های زمستونی، خوبه)
  • 🌐املت با ترشی لیته (اگه عاشق تضاد طعم‌ها هستید امتحان کنید)
  • 🌐سیب‌زمینی سرخ‌کرده با بستنی وانیلی (ترکیب سرد و گرم، یه جورایی جالبه!)
  • 🌐عدس‌پلو با کشمش و گردو و پودر نارگیل (یه جور ورژن لاکچری عدس‌پلو!)
  • 🌐خورشت قیمه با چیپس خلالی (برای تنوع خوبه)
  • 🌐آش رشته با سس خردل (یه طعم تند و تیز غیرمنتظره)
  • 🌐کباب کوبیده با سس انار (یه طعم ملس و خوشمزه)
  • 🌐پیتزا با انبه (برای عاشقان طعم‌های استوایی)
  • 🌐ساندویچ خیارشور و نوتلا (واقعاً چرا؟!)
  • 🌐آبگوشت با سس فرانسوی (تلاش برای مدرن کردن یه غذای سنتی)
  • 🌐قورمه‌سبزی با آلبالو (یه طعم ترش و شیرینِ خاص)
  • 🌐میرزاقاسمی با پسته (یه تزئین مجلسی برای یه غذای ساده)
  • 🌐کشک بادمجون با کنجد (برای مقوی‌تر شدن)
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 🌐فسنجون با آلو بخارا و گردو (یه طعم متفاوت و خوشمزه)
  • 🌐ته‌چین با زرشک و خلال پسته و بادام (یه ته‌چین شاهانه!)
  • 🌐شیربرنج با زعفران و گلاب و خلال بادام و پسته ( یه ترکیب خوشمزه و خوش عطر)
  • 🌐کوفته تبریزی با لواشک (شیرین و ترش)

اینها فقط یه گوشه از خلاقیت‌های آشپزهای نی نی سایتی بود.

البته این لیست، صرفاً جهت خنده و سرگرمیه و به هیچ وجه تضمینی وجود نداره که همه‌ی این ترکیبات خوشمزه باشن!

شما هم اگه تجربه‌ی مشابهی دارید، حتماً توی کامنت‌ها با ما به اشتراک بذارید!







غذاهای من درآوردی: تجربیات نی نی سایتی ها

غذاهای من درآوردی: نوزده تجربه خوشمزه و گاهی فاجعه از نی نی سایت!

۱. ماکارونی با مربای آلبالو!

یکی از کاربران نی نی سایت تعریف می‌کرد که از بچگی ماکارونی را با مربای آلبالو می‌خورده و عاشقش بوده. می‌گفت ترکیب ترشی و شیرینی‌اش خیلی خوشمزه است. بقیه کاربرا هم به دو دسته تقسیم شده بودند: یا وحشت کرده بودند یا کنجکاو شده بودند امتحان کنند!خودش هم اعتراف کرده بود شاید سلیقه‌ای باشه. هیچ کس جرات امتحان نداشت!بیشتر به عنوان سوژه خنده مورد استفاده قرار گرفت. البته یک نفر هم گفت با مربای به امتحان کرده و بد نبوده!همچنان ابهت مربا و ماکارونی حفظ شده بود.

۲. نیمرو با پودر کاکائو

یه خانمی گفته بود صبحانه نیمرو درست کرده و اشتباهی به جای فلفل، پودر کاکائو ریخته. می‌گفت طعمش خیلی عجیب و غریب شده بود، ولی بد هم نبود!بیشتر کاربرا گفته بودن “چه ریسک‌هایی که برای غذا نمی کنید!”بعضی‌ها هم پیشنهاد داده بودن دفعه بعد دارچین امتحان کنه!یک نفر هم گفته بود با شکر امتحان کرده و افتضاح شده. نتیجه اخلاقی: قبل از اضافه کردن ادویه، مطمئن شید چی دارید می‌ریزید!شاید برای دسر نیمرو مناسب تر بود.

۳. عدس پلو با کشمش و گردو و خرما و قیسی

یکی از مامانا میگفت توی عدس پلو هم کشمش و گردو میریزه هم خرما و هم قیسی. بقیه کلی تعریف کرده بودن و گفته بودن اینجوری خیلی مقوی میشه. بعضی‌ها هم پیشنهاد اضافه کردن زرشک رو داده بودن. عدس پلو با ورژن لاکچری!همه موافق خوشمزگی و مقوی بودن بودن. فقط یک نفر گفت شاید خیلی شیرین بشه. به هر حال امتحانش ضرر نداره!

۴. آش رشته با سرکه شیره

یکی میگفت آش رشته رو با سرکه شیره می‌خورن و خیلی خوشمزه میشه. بعضی‌ها تعجب کرده بودن و بعضی‌ها هم گفته بودن امتحان کردن و دوست داشتن. گفته شده بود این طعم کاملا سلیقه ای هست. بعضی ها با شکر امتحان کرده بودن و خیلی راضی بودن. بعضی ها گفتن با تمر هندی هم خوشمزه میشه. آش رشته با طعم‌های متفاوت!سرکه شیره گزینه جدیدی برای عاشقان آش رشته.

۵. کله پاچه با سس خردل

کاربری نوشته بود کله پاچه رو با سس خردل خورده و خیلی لذت برده. بیشتر کاربرا با تعجب پرسیده بودن “واقعا؟!”عده‌ای هم با تصور طعمش، حالشون بد شده بود!یک نفر هم گفت با سس فلفل امتحان کرده و بد نبوده. این ترکیب برای افراد ماجراجو مناسبه!شاید سس خردل تندی طعم کله پاچه رو ملایم تر کنه. به هر حال امتحانش ریسک بالایی داره!

۶. پیتزا با آناناس و زیتون سیاه

یه نفر گفته بود پیتزا رو با آناناس و زیتون سیاه خیلی دوست داره. بحث داغی درگرفته بود! بعضی‌ها عاشق این ترکیب بودن و بعضی‌ها متنفر!گفته شده بود این یک جنگ سلیقه ای هست. خیلی ها به پیتزا با آناناس میگن “پیتزای هاوایی”. زیتون سیاه هم طرفدارای خاص خودش رو داره. به هر حال، امتحان کردنش ضرری نداره!شاید شما هم عاشقش بشید!

نوشته های مشابه

۷. ته دیگ سیب زمینی با دارچین

یکی از کاربرا میگفت ته دیگ سیب زمینی رو با دارچین درست میکنه و خیلی خوش عطر و طعم میشه. خیلی‌ها کنجکاو شده بودن امتحان کنن. بعضی‌ها هم پیشنهاد داده بودن با زیره هم امتحان بشه. یه ایده جدید برای ته دیگ!ته دیگ سیب زمینی با عطر دارچین!امتحانش حتما پیشنهاد میشه!ته دیگ رو میشه با طعم های مختلف درست کرد.

۸. املت با سس مایونز

کاربری نوشته بود املت رو با سس مایونز درست میکنه و خیلی خوشمزه میشه. بیشتر کاربرا با تردید به این موضوع نگاه میکردن. بعضی‌ها هم گفته بودن امتحان کردن و دوست داشتن. املت با طعم جدید!شاید سس مایونز املت رو نرم تر کنه. به هر حال، امتحانش ریسک زیادی نداره!سس مایونز میتونه جایگزین شیر توی املت باشه.

۹. خورشت قیمه با شکر

یکی از خانم ها گفته بود خورشت قیمه رو با یه قاشق شکر درست میکنه تا طعمش ملس بشه. بیشتر کاربرا موافق بودن و گفته بودن این یه ترفند قدیمی هست. بعضی‌ها هم گفته بودن به جای شکر از رب انار استفاده میکنن. خورشت قیمه با طعم ملس!شکر یا رب انار، کدوم بهتره؟این یه راز خوشمزگیه!همه موافق خوشمزه شدن قیمه بودن.

۱۰. سالاد الویه با ترشی

یه نفر گفته بود سالاد الویه رو با ترشی مخلوط میکنه و خیلی خوشمزه میشه. بعضی‌ها تعجب کرده بودن و بعضی‌ها هم گفته بودن امتحان کردن و دوست داشتن. سالاد الویه با طعم ترش!ترشی میتونه طعم سالاد الویه رو از یکنواختی دربیاره. امتحانش ضرری نداره!این یه ایده برای کسانیه که از طعم تکراری الویه خسته شدن. بیشتر برای ذائقه های ترش پسند مناسب هست.

۱۱. آش جو با آبلیمو و نعنا خشک

کاربری گفته بود آش جو رو با آبلیمو و نعنا خشک فراوون میخوره و خیلی لذت میبره. بیشتر کاربرا موافق بودن و گفته بودن این یه ترکیب عالیه. بعضی‌ها هم پیشنهاد داده بودن با پیاز داغ هم امتحان بشه. آش جو با طعم و عطر بهاری!آبلیمو و نعنا خشک طعم آش جو رو دلپذیرتر میکنه. این یه راز خوشمزگیه!همه موافق خوشمزه شدن آش بودن.

۱۲. کباب تابه ای با دارچین

یه نفر گفته بود کباب تابه ای رو با دارچین درست میکنه و عطر و طعم فوق العاده ای پیدا میکنه. بعضی‌ها کنجکاو شده بودن امتحان کنن. بعضی‌ها هم پیشنهاد داده بودن با زنجبیل هم امتحان بشه. کباب تابه ای با عطر دارچین!دارچین میتونه طعم کباب تابه ای رو گرم و دلنشین کنه. امتحانش حتما پیشنهاد میشه!کباب تابه ای رو میشه با طعم های مختلف تجربه کرد.

۱۳. خورشت بادمجان با آلوچه

کاربری نوشته بود خورشت بادمجان رو با آلوچه درست میکنه و طعمش خیلی ملس و خوشمزه میشه. بیشتر کاربرا موافق بودن و گفته بودن این یه ترکیب عالیه. بعضی‌ها هم گفته بودن به جای آلوچه از رب آلوچه استفاده میکنن. خورشت بادمجان با طعم ملس!آلوچه یا رب آلوچه، کدوم بهتره؟این یه راز خوشمزگیه!همه موافق خوشمزه شدن بادمجان بودن.

۱۴. کوکو سیب زمینی با پودر سیر

یه نفر گفته بود کوکو سیب زمینی رو با پودر سیر فراوون درست میکنه و عطر و طعم فوق العاده ای پیدا میکنه. بیشتر کاربرا موافق بودن و گفته بودن پودر سیر طعم کوکو رو خیلی بهتر میکنه. بعضی‌ها هم پیشنهاد داده بودن با جعفری خشک هم امتحان بشه. کوکو سیب زمینی با عطر سیر!پودر سیر طعم کوکو رو دلپذیرتر میکنه. این یه راز خوشمزگیه!همه موافق خوشمزه شدن کوکو بودن.

۱۵. سوپ جو با رب انار

کاربری گفته بود سوپ جو رو با رب انار ترش درست میکنه و طعمش خیلی خاص و خوشمزه میشه. بعضی‌ها کنجکاو شده بودن امتحان کنن. بعضی‌ها هم گفته بودن با تمر هندی هم میشه امتحان کرد. سوپ جو با طعم ترش!رب انار طعم سوپ رو از یکنواختی درمیاره. امتحانش ضرری نداره!این یه ایده برای کسانیه که از طعم تکراری سوپ خسته شدن. بیشتر برای ذائقه های ترش پسند مناسب هست.

۱۶. ماکارونی با دارچین

یه خانم خونه دار می گفت به ماکارونی یه کم دارچین می زنه. طعمش فوق العاده میشه. یه طعم شرقی!بقیه کاربرا زیاد موافق نبودن. اما یه نفر گفت که به آش رشته هم دارچین می زنه و خیلی خوب میشه. ماکارونی با عطر دارچین. خیلی ها گفتن امتحان کردن و پشیمون شدنیه طعم جدید و متفاوت برای ماکارونی. بعضی ها گفتن اصلا بهش نمیاددارچین میتونه یه طعم گرم و دلچسب به ماکارونی بده. اما باید کم استفاده بشهامتحانش ریسک داره! شاید بهتر باشه اول روی یه مقدار کم امتحان بشه.

۱۷. قورمه سبزی با زیره

یکی می گفت قورمه سبزی رو با یه کم زیره می پزه. می گفت عطرش خیلی خوب میشه و نفخ هم نمی کنه. اکثر کاربرا موافق بودن و گفتن که زیره خیلی خاصیت داره. یه نفر هم گفت که به جای زیره، از شنبلیله خشک استفاده می کنه. قورمه سبزی با عطر زیره. بیشتر کاربرا گفتن این یه ترفند قدیمی و خوبهزیره میتونه طعم قورمه سبزی رو عمیق تر کنه. اما باید به اندازه استفاده بشهاین یه راز خوشمزگیه که از قدیم بوده!همه موافق خوشمزه و مفید بودن زیره بودن.

۱۸. کوفته تبریزی با آلو و گردو و زرشک و کشمش

یکی از خانم ها گفت که توی کوفته تبریزی علاوه بر آلو و گردو، زرشک و کشمش هم می ریزه. می گفت طعمش خیلی عالی میشه. بیشتر کاربرا گفتن که اینجوری خیلی مقوی و خوشمزه میشه. یه نفر هم گفت که به جای کشمش، از خرما استفاده می کنه. کوفته تبریزی با یه عالمه چیز میز. یه غذای کامل و مقوی!این همه مواد میتونه طعم کوفته رو خیلی خاص کنه. این یه دستور پخت کامل و اصیله!همه موافق خوشمزه و مقوی بودن کوفته بودن.

۱۹. آبگوشت با رب انار

یکی از کاربران نی نی سایت می‌گفت تو آبگوشت یه قاشق رب انار میزنه و عاشق طعم ترش و ملسش هست. خیلی ها تعجب کرده بودن و بعضی ها گفته بودن خودشون هم این کارو میکنن و خوشمزه میشه. بعضی ها پیشنهاد کرده بودن که به جای رب انار از آلوچه خشک استفاده کنن. آبگوشت با طعم متفاوت و ترش. رب انار میتونه طعم آبگوشت رو از حالت یکنواخت دربیاره و بهش یه طعم جدید بده. امتحان کردنش ضرر نداره، شاید خوشتون اومد!این یه ایده خوب برای کسایی هست که آبگوشت رو دوست دارن ولی دنبال یه تنوع هستن.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا